4 Δεκ 2015

Και ο ηθοποιός Οθωνας Μεταξάς Νέος Αγρότης!


Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι άφησαν την ζωή στην πόλη και πήγαν στην επαρχία, αλλάζοντας ριζικά τον τόπο ζωής τους. Μάλιστα, πολλοί ήταν κι εκείνοι που έφυγαν για την επαρχία από τον χώρο της showbiz, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές.

Το ίδιο επέλεξε να κάνει και ο γνωστός ηθοποιός Οθωνας Μεταξάς, ο οποίος καλλιεργεί καρυδιές στη Στυμφαλία Κορινθίας, όπου είναι και το χωριό του. 

Ο γνωστός ηθοποιός στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly, για αυτή του την απόφαση είπε χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τη φύση από παιδί. Η ενασχόληση με την αγροτική ζωή είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισα να καλλιεργήσω καρυδιές. Κατέληξα σε αυτές επειδή δεν είναι ευπαθής καλλιέργεια, οπότε δεν απαιτείται να είμαι επί δώδεκα μήνες παρών στον τόπο μου. Είναι μια υπέροχη δραστηριότητα που αποτελεί για μένα μια πολύ όμορφη διέξοδο από την καθημερινότητα. Οι φυτείες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο. Θα καλλιεργήσω δέκα στρέμματα. Θέλουν τουλάχιστον πέντε χρόνια μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν».



Μια ακόμα περίπτωση Έλληνα καλλιτέχνη αλλά δεν είναι η μοναδική.

Φαίνεται ότι η Ελληνική φύση εκτός από παραγωγική είναι και ελκυστική! Και ίσως να τους δίνει και έμπνευση για νέες δημιουργικές δράσεις!

Δείτε και άλλους επώνυμους στα παρακάτω Link: