12 Απρ 2014

Ο κος Στεφανάκης Κ. σε σεμινάριο για τα Μανιτάρια


Οι Αγροτικές Ευκαιρίες ® έχουν την χαρά και την τιμή  να φιλοξενήσουν στην έδρα τους, τον Γεωπόνο κο Στεφανάκη Κωνσταντίνο, ένα άοκνο επιστήμονα και λάτρη του μανιταριού.

Με ένα αξιόλογο συγγραφικό έργο και μεγάλη εμπειρία θα είναι μαζί μας για 2 απογεύματα σε ένα σχετικό σεμινάριο με όλα τα μυστικά για μια επιτυχημένη καλλιέργεια μανιταριών, από το σπίτι μας μέχρι σε μια μονάδα στα μέτρα μας.

Μάλιστα την πρώτη μέρα θα μας ετοιμάσει και μια δική του μανιταρόπιτα!

Όλα όσα χρειάζεστε να γνωρίζετε για την επαγγελματική ή ερασιτεχνική καλλιέργεια μανιταριών στη χώρα, τις ασθένειες, τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και τη μαγειρική χρήση τους… στο πιάτο.

Το ενδιαφέρον για τα μανιτάρια μεγαλώνει από χρόνο σε χρόνο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η εξοικείωση του κόσμου με το μανιτάρι ως τροφή, που δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησής του με πάρα πολλούς τρόπους. Παράλληλα, σε χώρους εστίασης το μανιτάρι προσφέρεται με ποικιλία πιάτων και αξιόλογα γευστικά αποτελέσματα. Ιδιαίτερη ευχαρίστηση νιώθω με τη συγγραφή αυτού του βιβλίου, παραδίνοντάς το στην κρίση του αναγνώστη, με την εξής θεματολογία:

- Αξιοποίηση των αυτοφυών μανιταριών στην Ελλάδα
- Επαγγελματική καλλιέργεια της τρούφας
- Επαγγελματική καλλιέργεια μανιταριού - Κατασκευή μονάδας παραγωγής - οικονομικά στοιχεία
- Ερασιτεχνική καλλιέργεια μανιταριών
- Προστασία των καλλιεργειών
- Αγορά και χρήση μανιταριού
- Προοπτική ανάπτυξης, αξιοποίησης και καλλιέργειας μανιταριού στην Ελλάδα
 (Από τον πρόλογο της έκδοσης).


Για Συμμετοχή (περιορισμένες ήδη θέσεις, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος), κλείστε έγκαιρα θέσεις, η αίθουσα θα είναι για 10- 15 άτομα), κάντε κλικ στον σύνδεσμο: