8 Αυγ 2013

Μια ακόμα επιτυχία από νέους με οράματα!


Όσο υπάρχουν νέοι Έλληνες που διεκδικούν το αυτονόητο, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει και ελπίδα! 

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες ©   θέλουν να προβάλουν την καινοτομία, τα όνειρα, τις ιδέες εκεί οπού παράγονται στους νέους και δυναμικούς επιχειρηματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν!

Ενάντια στον Οχαδερφισμό! Στο δεν βαριέστε, στο καμία επιδοτησούλα… να οικονομήσουμε, στην αρπαχτή και στην λαίλαπα του χρόνου μας! Αναδεικνύουμε το διαφορετικό, και αναζητάμε εσένα που ξεχώρισες! Αν έχεις δημιουργήσει κάτι νέο και θέλεις να το προβάλεις εμείς θα χαρούμε να το προβάλουμε από εδώ, και να το αναδείξουμε!

Ο Ανδρέας Σιούτης επικεφαλής της εταιρείας Organic 3S ξετυλίγει στη συνομιλία του με τον Σπύρο Κτενά ένα μοναδικό επιχειρηματικό στόρι το οποίο ξεκινά από την εποχή που οι τρεις φίλοι (3S) είναι στο νηπιαγωγείο. 

Η επιχείρηση έλαβε σάρκα και οστά πριν 3,5 χρόνια χάριν της οποίας σήμερα κυκλοφορούν μοναδικά βιολογικά προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. 

Γεωπόνος, τεχνολόγος τροφίμων ο Ανδρέας Σιούτης οραματίζεται πολύ νωρίς να διαμορφώσει μια νέα εικόνα για τα βιολογικά προϊόντα στη χώρα, μία εικόνα η οποία δεν θα έχει σχέση με τα «κακά ακριβά βιολογικά προϊόντα» που κυκλοφορούσαν στη χώρα. Δεν μένει όμως εκεί. Μαζί με τους φίλους του αποφασίζει να δημιουργήσει προϊόντα τα οποία θα έχουν πάνω τους προστιθέμενη αξία – δεν θα είναι δηλαδή προϊόντα που ήδη κυκλοφορούν αλλά κάτι διαφορετικό. Και η σκέψη αυτή γίνεται με την λογική της εξωστρέφειας.

Με βάση λοιπόν αυτές τις σκέψεις οι τρεις φίλοι γράφουν τη δική τους ιστορία συγκινώντας μάλιστα τους ιδιοκτήτες παραδοσιακών βιομηχανιών– όπως η ΕΨΑ στο Βόλο – που τους «χαρίζουν» μέρος των παραγωγικών τους εγκαταστάσεων για να δημιουργήσουν από κοινού τα πρωτοποριακά προϊόντα.  Ας παρακολουθήσουμε όμως την ενδιαφέρουσα αυτή επιχειρηματική ιστορία έτσι όπως αυτή «φωτογραφίζεται» από τις κάμερες του Timetv. Πηγή


Δείτε το σχετικό Video με δεξί κλικ  εδώ 


Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο ΕΨΑ: στροφή στα βιολογικά!