22 Νοε 2012

Pellet: το Παντρέψαμε με το Green House!

Green House with Pellet energy power.

Παντρέψαμε την Παραγωγή Pellet (σε μικρή κλίμακα) με πρωτότυπο θερμοκήπιο παραγωγής 100% βιολογικών αγροτικών προϊόντων! (GreenHouse Project).

Αυτή κι αν είναι Αγροτική ευκαιρία!
Pellet DinA+
 Περιληπτικά ποιους αφορά;
Κυρίως αφορά καλλιεργητές με τα κατάλληλα κτήματα και το απαραίτητο κεφάλαιο που να θέλουν να επενδύσουν σε θερμοκήπια με μορφή αιφορου ανάπτυξης (παραγωγή χωρίς να βλάπτουμε το περιβάλλον). Γίνεται έλεγχος και αξιολόγηση πριν ξεκινήσουμε με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Τι είναι αυτό;
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με Καθηγητές Γεωπόνους και εξειδικευμένους μηχανικούς. Φανταστείτε ένα παραγωγό αγροτικών προϊόντων, που μαζεύει τα υλικά –άχρηστα- το καλοκαίρι και  τα μετατρέπει σε Pellet.
Υλικά (κλαδιά, φύλα κλπ) που σε διαφορετικές συνθήκες θα τα έκαιγε…
Το χειμώνα- με αυτήν την δωρεάν καύσιμη ύλη-  που θα έχει αποθηκεύσει σε κατάλληλες συνθήκες (Pellet Din A+) θα το χρησιμοποιεί για θέρμανση αλλά και παραγωγή ρεύματος (με γεννήτρια Pellet) σε ένα 100% αυτόνομο ενεργειακά σύγχρονο θερμοκήπιο!
Χωρίς ΔΕΗ, χωρίς πετρέλαιο, με ένα υπέρ-σύγχρονο θερμοκήπιο με Ιονισμό,  μέλισσες, και αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας, φυσικά 100% Βιολογικής γεωργίας.
Παραγωγή χωρίς να πετάμε τίποτα, με pellet, και δεξαμενές παραγωγής κομπόστ.
Έχω (κατά την γνώμη μου) τα κατάλληλα κτήματα Τι μπορείτε να  κάνετε για μένα;
Την πλήρη μελέτη (γεωπόνος-μηχανικός) για την κατασκευή, αποθήκευση, συσκευαστήριο,  πιστοποιήσεις (ISO,TUV, ORGANIC) κλπ, θα εκπαιδευτείτε στο εξωτερικό στην Παραγωγή Pellet, θα σας  προμηθεύσουμε με την απαραίτητη τεχνογνωσία και θα σας υλοποιήσουμε το έργο με το κλειδί στο χέρι.

Αυτά που θα παράγω που θα τα πουλήσω μετά;
Μέσα στην μελέτη θα σας έχουμε και τις εταιρίες που θα αγοράσουν την παραγωγή σας ή θα σας βρούμε πελάτες για εξαγωγή (αν θελήσετε κάτι τέτοιο).

Όλο αυτό το project επιδοτείτε;
Ναι! Στον αναπτυξιακό Νόμο 2012-2013.

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;
Στείλτε μας ένα E-mail (εκδήλωση ενδιαφέροντοςνα σας στείλουμε -δωρεάν- ένα σχετικό PDF με την παρουσίαση στο:      financial.solutions11@gmail.com
Υδροπονική καλλιέργεια σε Green House
τηλέφωνο πληροφοριών:   210-8818416 ώρες: 15:00 - 19:00.
 Σχετικό άρθρο: 

Ευκαιρία για Καριέρα

Ζητήστε να ενταχθείτε  όσο είναι καιρός στην διαδικασία προ-αξιολόγησης και Υποστήριξης επιδοτουμένων προγραμμάτων με την επιμέλεια και βοήθεια αξιόλογων και εξειδικευμένων συνεργατών μας Γεωπόνων Πανελλαδικά. αποκτήστε αριθμό πρωτοκόλλου πάρτε προ-έγκριση της επιδότησης! και ξεκινήστε μια νέα ζωή κοντά στην φύση!  Κόστος 100 Ευρώ + ΦΠΑ .
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-8818416 και ώρες 11:00 έως 19:00